Anmeldelser – Pottetræning på 3 dage

Kan det virkelig lade sig gøre at blive blefri på 3 dage? Læs anmeldelser, og se videoklip fra forældre, som har fulgt metoden i bogen.

“Den bog kan virkelig anbefales! Min datter på godt to år har længe været interesseret i potten og kunnet tisse og lave på potte. Dog har jeg bakset med hvordan jeg nu skulle nå dertil hvor hun selv kan mærke og sige til når hun på potten. Efter de 3 dage uden ble herhjemme lærte hun det og nu halvanden uge efter er hun blefri om dagen og har kun ganske få uheld!”

/Lise

“Vi gik igang i lørdags. Vi havde forberedt den dato i ca 4-5 dage hvor vi hver dag, forberedte vores søn på, at han snart skulle til at tisse på potte. Det er gået så godt og den første dag havde vi kun et uheld. Og lige siden har han ingen uheld haft. Vi gjorde som bogen sagde, at lade ham rende rundt med numsen bar de første par dage, og da vi mente han havde styr på det, gik vi i haven og legede. Igår var vi på vores første lange tur. Ingen uheld og det gik så godt. Tak for mange gode råd.”

/Britta

Minna Thörnqvist, videoanmeldelse (på svensk)

 

Michelle Lindholm, videoanmeldelse (på svensk)

 

”Da vi gik på juleferie, sagde vi farvel til bleerne og gik ”all in” med mantraet at være konsekvente, og nu har vi gennemført! Det er gået meget bedre end forventet og har været meget lærerigt! Jeg er stum af overraskelse og de betænkeligheder, jeg havde inden starten, er virkelig blevet gjort til skamme! Wow, det er rigtigt, barnet kan blive blefrit på 3 dage! Tak for indsigten i, at uheld er så vigtige for at lære at kontrollere blæren! Tak for indsigten i at lade barnet bestemme, hvornår det har brug for at forrette sin nødtørft og slippe for at plage! Tak for opmuntringen til at gøre det 100 % og ikke halvhjertet. Held og lykke til alle jer, som er midt i processen, kæmp videre, og giv ikke op”.

/ Carina

”Min datter blev renlig på 4 dage … havde aldrig troet, at det skulle gå så hurtigt og nemt! 1,5 måned senere og hun, som har haft store problemer med forstoppelse og spist medicin dagligt, har siden bleen forsvandt ikke haft nogen problemer overhovedet med sin mave. Tak for en god supportgruppe og bog”.

/ Sandra

”Supergod bog med tips/råd, selvom vores barn ikke blev blefrit på tre dage”.

/ Johanna

”Stort TAK for en suveræn bog/metode og en god støttegruppe! Vi har trænet vores 3-årige siden 2. juledag, og i dag var første dag i daginstitutionen efter juleferien – uden bleer. Det er gået så godt! Jeg var lidt bekymret, da hun har en stærk vilje, og vi har prøvet før uden succes, men at have en tydelig metode og plan gjorde hele forskellen! Vi havde det sjovt sammen imens, og de få uheld i bukserne, vi har haft, har været lette at tage sig af, når vi ved, at vi aldrig behøver at skifte ble på hende igen. Jeg kan nemt anbefale dette til alle”.

/Alexandra

”På nettet findes der mange forskellige meninger om, hvordan og hvornår man skal pottetræne, det er en jungle. Da jeg fandt bogen ”Pottetræning på 3 dage” og havde læst den, så forsvandt stressen ved at pottetræne. At få en handlingsplan, som endda er tilpasset til dit barn, var perfekt”.

/ Mia og Alice 21 måneder

”Vi afsatte 11 dage til pottetræningen i juleferien, hvor både jeg og faren var hjemme og kunne hjælpes ad og støtte og opmuntre hinanden. I dag, præcis 14 dage senere, er vores søn blevet helt renlig, og det er som om, at der aldrig har været nogen bleer”.

/Kadi

”Tak for gode råd i bogen. Datteren gik fra at nægte at gå på potten til at blive renlig på fire dage!”

/ Anna

Jeg vil gerne takke for en fantastisk bog med denne historie! Jeg blev meget opmuntret af at læse den og ved at følge trinene, som I forklarer så godt, har vores pottetræning været sjov og vellykket! Dejligt at kunne sætte flueben trin for trin og ikke bare se en lang kamp foran sig.

/ Emelie

Køb e-bogen her

Køb e-bogen her

 

”Min dreng på 2,5 år fejrede i går, at han havde været blefri i 1 år, både dag og nat, takket være denne metode. Så glad og taknemmelig for bogen. Til jer, som kæmper, hæng i, giv ikke op for tidligt 🙂 Det er så fantastisk, når man kommer ud på den anden side. Hepper på jer! Og tak for verdens bedste bog. Vil gøre det samme med lillebror, når han bliver omkring 1,5 år”.

/ Anna

”En fantastisk glæde at se vores datter på 22 måneder vokse stolt i takt med sin nye formåen! Desuden sjovt at høre kommentarer fra personalet i daginstitutionen – de er ret imponerede og siger, at de ikke har set noget lignende. Alle er meget tilfredse! Håber at bogen udbredes til alle forældre i landet, via sundhedsplejen, daginstitutioner og andre steder. Og sikke en miljøindsats ved at mindske blebjerget”.

/ Maria

Så glade for at vi gjorde dette. Fået mange kommentarer som ”Hvad? Har han smidt bleen? Men, hvor gammel er han?”. Ja, han er blefri, 20 måneder gammel og uden et tydeligt sprog. Ja, det fungerer! Har anbefalet bogen og henvist metoden til alle, der har spurgt, da den fungerede så godt for os.

/ Evelina

”Helt klart den bedste metode!! Var skeptisk til at begynde med, blot for at opleve, hvordan sønnen gik fra ikke at ville prøve potten og til at blive blefri inden for en uge!!” 

/ Nathalie

I morgen er det 2 uger siden, vi fjernede bleen, i morgen har vi haft en hel uge uden et eneste uheld. Helt tør, både dag og nat! Fantastisk metode må jeg sige! Inden dette havde vi et barn, som nægtede at være uden ble og endnu mere at sidde på potten!

/ My

Tak for jeres bog! Den hjalp os virkelig med at få vores datter blefri. Og vi anbefaler den til andre! Vi siger til vores venner: Giv ikke op! Følg bogen trin for trin! Det kommer til at fungere! Man skal dog være lydhør, have tålmodighed og kampgejst. 

/ Maria

Tak for en virkelig god bog! Vores snart 2-årige søn har nu været uden ble i over 1 måned, og alt er virkelig gået efter bogen. Vi gjorde alt forkert før, og det, I skriver, fungerer virkelig! Vi arbejdede sammen som et team, og det har været en spændende tid. Vores søn har virkelig taget potten til sig og elsker at være uden ble. Endnu engang tak!

/ Mikaela

Køb e-bogen her
Køb e-bogen her