Pottetræning udstyr – vores bedste tips

På denne side har vi på Smidbleen.dk, sammen med forældrene i vores supportforum, samlet vores bedste produkttips.

Nogle links er reklamelinks, hvilket betyder, at vi får en mindre provision, hvis du køber via vores link – selvfølgelig helt uden omkostninger for dig. Tak for din støtte 🙂

Bogtip – Pottetræning på 3 dage

Ny her? I bogen præsenteres en komplet pottetræningsplan, hvor du trin for trin følger en velafprøvet metode, lige fra de første forberedelser og frem til barnet er helt renligt. Metoden hjælper dit barn med hurtigt at forstå og anvende potten.

Køb e-bogen her

Bogtip – Eddie smider bleen

Supplerende bog til Pottetræning på 3 dage. Hjælper dit barn med at forstå de grundlæggende trin ved anvendelse af potte eller toilet. Eddie guider dit barn og viser, hvordan han gør i forskellige situationer uden ble på. Lavet af eksperter inden for pottetræning og pædagogik.

Køb e-bogen her
Køb trykt bog her (reklamelink)

Nyhed! Pottekalender til stort og småt

Kan anvendes både som generel støtte under pottetræningen og som et værktøj til at komme videre i forskellige fastlåste situationer. Sådan fungerer det: I sætter et klistermærke til stort eller småt på en valgfri potte (eller toilet) i kalenderen, hver gang dit barn har lavet stort eller småt i sin egen potte. Pottekalenderen indeholder desuden to visuelle hjælpemidler, som er udviklet specielt til børn, der har svært ved at lave stort på potten.

Køb Pottekalenderen her (reklamelink)

resepotta my carry potty

Rejsepotte – My Carry Potty

My Carry Potty er en bærbar potte som kan medbringes overalt. Potten har et låg som gør at den kan lukkes og bæres, med eller uden indhold. Låget har en gummiliste der forhindrer lækage og sørger for at indholdet bliver hvor det skal og at intet slipper ud. Let at rengøre. Elsket af mange forældre i gruppen.

Køb My Carry Potty her (reklamelink)

Rejsepotte – Potette

Favoritten, når det kommer til rejsepotter, som også kan bruges som toiletsæde. Er let at folde og tager meget lidt plads. Den leveres med en silikoneliner, som er behagelig at sidde på og nem at rengøre.

Køb Potette her (reklamelink)

Ljusblå potta från märket Babybjörn

Babybjörn smart potte

Den bedste potten til hjemmebrug! Denne model uden høje kanter er perfekt, når du har brug for hurtigt at tage potten til barnet. Står stabilt på gulvet og glider ikke rundt. Den høje stænkbeskyttelse sørger for at pottens indhold bliver hvor det skal. For at rengøre potten skal du bare løfte den inderste del ud i håndtaget.

Køb BabyBjörn potte her (reklamelink)

Gør det nemmere for dit barn at øve sig i at bruge toilettet

Toiletsæde IKEA

Køb også gerne et toiletsæde, hvis dit barn nu foretrækker at bruge toilettet. Vi købte Ikeas toiletsæde, og det har fungeret fint. Passer til de fleste toiletter.

Køb IKEA toiletsæde her

Toiletsæde BabyBjörn

Sædet er stabilt så det føles sikkert og behageligt at sætte sig på. Desuden har det gummikant og en kant, der beskytter mod sprøjt.

Køb BabyBjörn toiletsæde her(reklamelink)

Tisseunderlag / Vådliggerlagen

Til at beskytte sengen anbefaler vi enten et almindeligt vådliggerlagen eller et vandtæt underlagen i uldfilt. Du kan også anvende begge typer på andre møbler, der har behov for beskyttelse.

Køb Vådliggerlagen her(reklamelink)

Skammel BabyBjörn

Perfekt at have ved siden af ​​potten. Barnet kan sidde på skamlen og nemt tage bukserne af selv. Står stabilt på gulvet og glider ikke rundt.

Køb Babybjörn skammel her(reklamelink)

Skammel IKEA

Enten som støtte til fødderne når barnet sidder på toilettet (fungerer til det formål fra ca. 3-4 år), eller for at hjælpe barnet med at klatre op på toilettet selv.

Køb IKEA skammel her